Teckna billigast bilförsäkring

Oberoende jämförelse av bilförsäkringar

En trafikförsäkring är något alla måste ha, men denna täcker inte allt, t.ex. skador på bilen. Därför väljer de flesta att teckna en mer omfattande bilförsäkring. Detta är starkt rekommenderat, en repa på lacken eller en … läs merbuckla på sidan är så lätt hänt, och har du ingen bilförsäkring får du alltså stå för kostnaden själv. Detta kan vara väldigt kostsamt jämfört med om man har en bra bilförsäkring. Jämförsäkringar.se är en oberoende webbsida som hjälper dig att teckna den billigaste bilförsäkringen på marknaden.

Tänk på att fylla i alla fält i din förfrågan. Klicka sen på ”Jämför försäkringar”

Bra, seriöst och enkel jämförelse av försäkringsbolag. Jag kommer garanterat att använda er igen! (Agneta, Solna)

Frågor och svar om bilförsäkringar

Vad täcker en bilförsäkring?

En trafikförsäkring täcker det viktigaste, personskador, kollisioner, och t.ex. om du krockar med något annat än ett fordon, då täcker trafikförsäkring skador på det du krockar med. Men en trafikförsäkring täcker inte skador på ditt fordon eller varor du transporterar. Däremot om du skaffar en bilförsäkring så täcker den det mesta.

Halvförsäkring täcker skador som sker vid t.ex. brand, stöld, skador på glas, och vid räddning och assistans. Vissa maskinskador och dylikt täcks också av vissa försäkringsbolag. En helförsäkring täcker alla skador vid olyckor, även sådana som du själv orsakat t.ex. vid singelolyckor.

Utöver grundförsäkringen kan du även teckna tilläggsförsäkringar. En bra försäkring är en hyrbilsförsäkring, denna är bra om du är i stort behov av bilen i t.ex. arbetet, då får du en hyrbil tills din bil fungerar igen. En släpförsäkring kan också vara bra om du ofta använder dig av släp.

Vad kostar en bilförsäkring?

Premien för en bilförsäkring skiljer sig ofta beroende på hur gammal du är och var du är bosatt. Även vad det är för typ av bil spelar roll. Det är svårt att säga ett exakt pris då det skiljer så mycket från bil till bil. De företag som finns listade ovan kan alla ge dig en gratis offert och med den i handen kan du sedan jämföra de olika försäkringsbolagen mot varandra.

Få mer information och gratis offert

All text på denna sida är endast vägledande information. För fullständiga villkor och detaljerad information om den aktuella försäkringstypen vad god besök något av våra rekommenderade försäkringsbolag.

... mer information

Försäkringsbolagen nedan är de som vi rekommenderar generellt: Gjensidige, Moderna, Netviq, ERV, Accept, Insplanet, Trygg Hansa, Folksam,

2 omdömen om Jämför Bilförsäkringar


Lämna ditt omdöme
  1. Chris@home

    Jag har en saab 9-3 kombi, 2009-års modell och betalar 700 per månad helförsäkrad, är det billigt eller dyrt? Någon annan som har en 9-3a och som vill dela med sig? /C

  2. Mats

    Hej, någon som vet vilket bilmärke som är billigast att försäkra? Vad är det för parametrar som försäkringsbolagen går efter? Tack på förhand.

    Mats

Lämna gärna din feedback
Saknar du någon aktör? Kan vi göra något bättre? Vad gör vi bra?